8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE»

8 грудня 2021 р. на базі Національного фармацевтичного університету відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE».
У секційному засіданні прийняли участь члени студентського наукового товариства та співробітники кафедри «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації».
Щиро вітаємо переможців та наукових керівників:
1 місце
Магістрант 2 курсу за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація» Альбінська Олена за доповідь «Основні аспекти впровадження систем управління охороною здоров’я та безпеки праці на вітчизняних підприємствах»
Науковий керівник – зав. кафедри, докт. фарм. наук, професор Коваленко С.М.
2 місце
Студентка 4 курсу за освітньою програмою «Економіка підприємства» Снесарь Ганна за доповідь «Цифрова логістика: перспективи розвитку у сучасних реаліях».
Науковий керівник – канд. фарм. наук, доцент Лісна А.Г.
3 місце
Магістрант 2 курсу за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація» Радченко Альона за доповідь
“Пропозиції щодо вдосконалення системи управління якістю в вимірювальній лабораторії”.
Науковий керівник – канд. фарм. наук, доцент Ткаченко О.В.
Також наступними дипломами були нагороджені:
-за креативність досліджень ‒ студент 3 курсу за освітньою програмою «Економіка підприємства» Оленін В’ячеслав за доповідь «Well-being проєкти виробничих фармацевтичних компаній» (науковий керівник докт.фарм.н., доцент Братішко Ю.С.);
– за актуальність наукових досліджень ‒ магістрант 2 курсу за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація» Накотенко Олексій за доповідь «Розробка комплексної програми впровадження системи управління якістю в компанії з перевезення товарів» (науковий керівник канд.фарм.н., доцент Зборовська Т.В.);
– за використання сучасних методів у наукових дослідженнях ‒ магістрант 2 курсу за освітньою програмою «Управління охороною здоров’я та фармацевтичним бізнесом» Дерментлі Ольга за доповідь «Аналіз науково-практичних підходів щодо підвищення доступності інноваційних лікарських засобів» (науковий керівник докт.фарм.н., професор Літвінова О.В.);
Бажаємо нашим молодим науковцям успіху, творчого натхнення та професійного і особистісного розвитку!!!
8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE» 8 грудня 2021 р. відбулося засідання секції «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» в межаХ проведення II Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE»
Print Friendly, PDF & Email