07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності»

07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності».

Під час вебінару учасники: ознайомилися з поняттями «булінг» та «мобінг», їхніми причинами та наслідками; розглянули різні види цькування; отримали практичні навички протидії цькуванню; ознайомилися з алгоритмом дій при виявленні булінгу.

Захід проводила спікер: Любов Пляка, практичний психолог вищої категорії, кандидат психологічних наук, доцент.

07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності» 07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності» 07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності» 07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності» 07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності» 07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності» 07.02.2024 р. в рамках виховних заходів здобувачі 2 та 3 курсів ОП  «Менеджмент» взяли участь разом з відповідальною за виховну роботу Баєвою О. І. у вебінарі на тему: «Булінг та мобінг: проблема сучасності»

Print Friendly, PDF & Email