Сьогодні, 10 жовтня, в День працівників стандартизації та метрології, колектив кафедри управління якістю та студенти спеціальності “Менеджмент”, що навчаються за освітньою програмою “Якість, стандартизація та сертифікація”, відвідали з екскурсійною програмою харчувальний комплекс НФаУ.
Мета екскурсії – наочно побачити приклади реалізації принципів НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок). Система НАССР покликана гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників протягом усього ланцюга життєвого циклу продукції.
Щиро вдячні Олені Шишкіній та Сергію Світличному за докладну й цікаву розповідь про проблеми харчового комплексу та застосовні способи їх вирішення, а також про плани розвитку нашого чудового “студентського ресторану”.
Ми домовились про подальшу співпрацю та сподіваємося, що наші студенти візьмуть на озброєння багато чого, про що сьогодні почули.