Держпродспоживслужба переходить на новий вебпортал

Держпродспоживслужба переходить на новий вебпорталЗ 20 липня 2020 року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів вводить в експлуатацію новий вебпортал, який вже доступний за посиланням https://dpss.gov.ua/.

У зв’язку з переходом на інший майданчик, супроводження вебсайту Держпродспоживслужби, зареєстрованого за адресою http://www.consumer.gov.ua/, з 1 вересня 2020 року буде припинено.

Перехід на сучасний вебресурс обумовлений потребами часу, необхідністю поглиблення і удосконалення співпраці з громадськістю, а також забезпеченням прозорості та відкритості діяльності Держпродспоживслужби.

Даний ресурс Держпродспоживслужби є офіційним джерелом для оприлюднення інформації у мережі Інтернет  про свою діяльність.

Новий вебпортал Держпродспоживслужби має сучасний дизайн та більш зручний і доступний функціонал українською та англійською мовами, а також забезпечує доступність для користувачів з порушенням зору.

Структура вебпорталу враховує вимоги та потреби:

  • громадськості;
  • суб’єктів господарювання згідно з напрямками діяльності Держпродспоживслужби;
  • нормативно-правового та методичного забезпечення;
  • міжнародних стандартів та актуальних питань згідно з напрямками діяльності тощо.

З нагоди введення в експлуатацію нового вебпорталу т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко зазначила, що Служба «продовжує створювати додаткові сучасні інформаційні інструменти для покращення координації і співробітництва влади з громадськістю та бізнес-середовищем, оскільки це є головною запорукою успішної реалізації державної політики відповідно до напрямків діяльності Держпродспоживслужби».

Зауважимо, що створення нового вебпорталу реалізовано завдяки наданню відповідного інструментарію Держпродспоживслужбі Кабінетом Міністрів України та Міністерством цифрової трансформації  у рамках проєкту «Сайти органів державної влади».

Ми вважаємо, що таких проєктів має стати набагато більше та закликаємо кожного приєднатися до Цифрового розвитку України, використовуючи сучасні сервіси, програми, послуги, технології, які мають на меті створення комфортних умов для кожного споживача.

Робота Держпродспоживслужби щодо цифрового розвитку і надалі продовжуватиметься.

За матеріалами http://www.consumer.gov.ua

Print Friendly, PDF & Email