Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади

20-23 березня 2018 року студенти спеціальності “Менеджмент” освітньої програми “Якість, стандартизація та сертифікація” за підтримки кафедри управління якістю взяли участь у I етапі V Української олімпіади з менеджменту серед молоді та у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ.

Наші студенти Тетяна Лещенко, Валерія Гончарик та Ганна Ханжина посіли 5 місце в командній роботі серед представників 18 університетів України, де ведеться підготовка за освітньою програмою “Якість, стандартизація та сертифікація”.

Тетяна Лещенко отримала диплом за кращі знання у номінації “Системи управління якістю” та стала фіналістом V Української олімпіади з менеджменту серед молоді в рамках Глобального проекту “Молодіжний творчий рух “Естафета якості”, а також отримала диплом III ступеню в номінації “Системи менеджменту якості”.
Ми обгрунтовано пишаємося досягненнями наших учнів і щиро бажаємо їм подальших успіхів у кар’єрі!

Переконані, що в Національному фармацевтичному університету є всі підстави й можливості готувати затребуваних фахівців з управління якістю не лише для фармації, але й для багатьох інших сфер.

Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади

Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади Участь у II етапі профільної Всеукраїнської студентської олімпіади

Print Friendly, PDF & Email