Опублікована нова версія технічної специфікації ISO/TS 22002-5:2019

Програми-передумови безпеки харчових продуктів – Частина 5: Транспорт та зберігання.

У цьому документі визначені вимоги щодо створення, впровадження та підтримання необхідних програм-передумов (PRP) для транспортування та зберігання в харчовому ланцюгу для сприяння контролю харчової безпеки.

Цей документ застосовується до всіх організацій, незалежно від розміру чи складності, які беруть участь у транспорті та зберіганні по всьому ланцюгу поставок продовольства та бажають впроваджувати PRP таким чином, щоб відповідати вимогам, визначеним у ISO 22000.

У представленому документі транспортування та зберігання узгоджено з ISO/TS 22003: 2013, Додатком А, категорією G, що включає вимоги до всіх продуктів харчування та кормів, упаковки та пакувальних матеріалів для харчових продуктів.

https://www.iso.org/standard/73101.html 

Print Friendly, PDF & Email