Екскурсія на чайну фабрику Ahmad Tea Ukraine

4 листопада 2019 року співробітники кафедри управління якістю разом з нашими магістрантами ОПП Якість, стандартизація та сертифікація відвідали фабрику Ahmad Tea Ukraine, де ознайомилися з технологією виробництва (від підготовки чайного листка до фасування та пакування готової продукції), контролем якості чаю, системами управління якістю, управління безпечністю харчових продуктів та екологічного управління самого підприємства.

Здобутті знання студенти зможуть застосувати у наступному семестрі при вивченні дисципліни Експертиза якості продукції, оскільки на екскурсії вони стали учасниками процесу контролю чаю, який проводиться за органолептичними: зовнішній вигляд, інтенсивність кольору, прозорість настою, аромат і смак настою та за фізико-хімічними показниками: масова частка вологи, водорозчинних екстрактивних речовин, таніну тощо.

Було дуже цікаво та корисно відвідати таке сучасне підприємство та збільшити свої знання щодо культури споживання та вибору смачного чаю!

Екскурсія на чайну фабрику Ahmad Tea Ukraine

Print Friendly, PDF & Email