Екскурсія до харчувального комплексу НФаУ

Сьогодні, 10 жовтня, в День працівників стандартизації та метрології, колектив кафедри управління якістю та студенти спеціальності “Менеджмент”, що навчаються за освітньою програмою “Якість, стандартизація та сертифікація”, відвідали з екскурсійною програмою харчувальний комплекс НФаУ. 

Мета екскурсії – наочно побачити приклади реалізації принципів НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок). Система НАССР покликана гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників протягом усього ланцюга життєвого циклу продукції.
Щиро вдячні Олені Шишкіній та Сергію Світличному за докладну й цікаву розповідь про проблеми харчового комплексу та застосовні способи їх вирішення, а також про плани розвитку нашого чудового “студентського ресторану”.

Ми домовились про подальшу співпрацю та сподіваємося, що наші студенти візьмуть на озброєння багато чого, про що сьогодні почули.Екскурсія до харчувального комплексу НФаУЕкскурсія до харчувального комплексу НФаУ

Екскурсія до харчувального комплексу НФаУ

Print Friendly, PDF & Email