Екскурсія до Харківського філіалу підприємства САН ІнБев Efes

4 жовтня 2018 р. студенти спеціальності «Менеджмент», що навчаються за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація» на денній та вечірній формі навчання відвідали харківське підприємство AB InBev Efes, що є одним з лідерів українського пивоварного ринку. Це підприємство належить найбільшій у світі пивоварній компанії Anheuser-Busch InBev.

Цікава екскурсія включала також практичні заняття за тематикою системи управління якістю, системи екологічного управління, а також системи управління гігієною та безпекою праці.

Студенти дізналися багато цікавого про практичні аспекти функціонування систем управління, побудованих згідно із сучасними вимогами міжнародних стандартів ISO серій 9000 і 14000, а також OHSAS 18000. Ця інформація стала у нагоді для наших магістрантів, що вивчають в Національному фармацевтичному університеті відповідні дисципліни: «Системи управління якістю», «Основи екологічного менеджменту», «Інтегровані системи управління» тощо.

Відповідно до прогресивних тенденцій освітньої діяльності НФаУ кафедрою управління якістю ініціюється програма тісної співпраці з низкою підприємств різних галузей, де студенти могли б засвоїти нові фахові знання та здобути певні практичні навички.

Екскурсія до Харківського філіалу підприємства САН ІнБев Efes

Екскурсія до Харківського філіалу підприємства САН ІнБев Efes

Print Friendly, PDF & Email